El proper 18 de setembre tindrà lloc la Jornada sobre responsabilitat patrimonial en l’àmbit del Sector Públic, organitzada conjuntament per l’AIAGEC i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, on s’analitzarà la responsabilitat patrimonial de l’Administració en diversos àmbits: sanitari, legislatiu, tributari, forces i cossos de seguretat, etc.

Aquesta Jornada es realitzarà a la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona.

A continuació us presentem el programa de la jornada:

JORNADA SOBRE RESPONSABILITAT PATRIMONIAL EN L’ÀMBIT DEL SECTOR PÚBLIC

Divendres 18 de setembre 2020

Organizadors:

Associació Independient d’Advocats de la Generalitat de Catalunya i la Secció de Dret Administratiu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona.

Programa:

9:00h a 9:20h:Recepció dels assistents.

9:20h a 9:30h: Presentació de la Jornada a càrrec de Manel Albiac Cruxent, Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona.

9:30h a 10:00h: Primera ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial en l’àmbit de la sanitat pública”, a càrrec de Blanca Corral Ruiz, responsable del Departament Jurídic de l’Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona.

10:00h a 10:30h: Segona ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial de l’Estat Legislador”, a càrrec d’Anna Magnet Planas, responsable dels Serveis Jurídics de la Diputació Provincial de Tarragona.

10:30h a 10:45h: Col·loqui.

10:45h a 11:15h: Cafè al hall de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona.

11:15h a 11:45h: Tercera ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial de l’Administració Tributària”, a càrrec de María Luisa Pérez Borrat, magistrada de la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

11:45h a 12:15h: Quarta ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial per actuacions de les Forces i Cossos de Seguretat”, a càrrec de Neus Panyella Carbó, advocada de la Generalitat.

12:15h a 12:30h: Col·loqui.

12:30h a 13:15h: Cinquena ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial per anul·lació de llicències urbanístiques”, a càrrec d’Alfredo Galán Galán, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona i membre de la Comissió Jurídica Assessora.

13:15h a 13:45h: Sisena ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial per contaminació acústica”, a càrrec d’Héctor García Morago, magistrat de la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

13:45h a 14:00h: Col·loqui.

14:00h: Cloenda de la Jornada a càrrec de Víctor Siles i Marc, president de l’Associació Independent d’Advocats de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació us adjuntem l’enllaç de la jornada