El Consejo Superior de Letrados y Abogados de las Comunidades Autónomas, junt amb la Asociación de Letrados de la Junta de Andalucía, ha celebrat a Sevilla el passat 5 d’octubre, les Jornadas XXV Aniversario Cuerpo de Letrados de la Junta de Andalucía, sota el Títol “La representación, defensa y asesoramiento jurídico de las Administraciones Públicas”.

La Jornada ha estat presentada pel President de la Asociación de Letrados de la Junta de Andalucia i el del Consejo Superior de Letrados y Abogados de Comunidades Autónomas. A la Taula rodona per tractar la representació i defensa d’Autoritats i funcionaris públics, ha intervenigut l’Advocat de la Generalitat, Director General d’Assumptes Contenciosos, Sr. Xavier Urios Aparisi, que ha compartit Taula amb la Sra. María del Amor Albert Muñoz, lletrada de la Junta de Andalucía, Jefa de Asuntos Contenciosos del Gabinete Jurídico de la Junta de Andalucía, i amb el Sr. Luis Fernández Ortea, Advocat de l’Estat.

La jornada ha estat un èxit d’asssistència i participació, s’han desplaçat a Sevilla associats i associades de l’AIAGEC que han tingut oportunitat d’enriquir-se, tot compartint les inquietuds, el coneixement i l’experiència que proporciona l’exercici de la professió, amb advocats i lletrats d’altres CCAA.

IMG_20181006_183154