L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona ha signat un conveni amb l’Associació Independent d’Advocats i Advocades de la Generalitat de Catalunya, per col·laborar en la formació que imparteix l’ICAT. El Conveni el van signar el proppassat 23 de juliol a la seu de l’ICAT, el Sr. Manel Albiac Cruxent, Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, i el Sr. Víctor Siles Marc, President de l’Associació Independent d’Advocats i Advocades de la Generalitat.

En el marc d’aquest conveni l’AIAGEC col·laborarà amb l’ICAT posant a la seva disposició advocats i advocades de la Generalitat que formen part de l’associació, i que estiguin interessats en impartir cursos i seminaris que tractin matèries de la seva especialitat, i que l’ICAT ofereix als seus col·legiats i a altres professionals del dret.

El Conveni igualment recull el compromís d’ambdues parts en difondre aquelles activitats que s’organitzin relacionades en l’àmbit del coneixement del dret, i que puguin resultar d’interès per als respectius associats o col·legiats.

IMG-20180723-WA0000