El diari Expansión ha publicat una entrevista al President de la Federació d’associacions de lletrats i advocats de les Comunitats Autònomes de la que l’AIAGEC en forma part.

El President de la Federació, Lluis Moll Fernández-Figueres, destaca el treball que realitzen els diferents cossos d’advocats de les comunitats autònomes de gran transcendència “política, mediàtica i econòmica pels interessos generals”, així mateix considera que per evitar una fugida de talent al sector privat s’ha d’incrementar el sou dels funcionaris que formen part dels diferents cossos de lletrats i advocats, increment que hauria de vehicular-se mitjançant un complement retributiu de productivitat, variable i en funció dels resultats obtinguts prèvia avaluació de rendiment. També destaca el sistema d’accés als cossos, amb exàmens orals i pràctics, garanteix que només accedeixin els aspirants altament qualificats.

Aquí teniu l’enllaç amb l’entrevista al President de la Federació, Lluis Moll Fernández-Figueres