Celebrades les Jornades sobre transparència i legalitat

La seu de la Comissió Jurídica Assessora ha acollit les I Jornades Conjuntes de l’Associació d’Advocats de l’Estat, l’Associació Independent d’Advocats/des de la Generalitat i el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Barcelona (CSITAL) sobre Legalitat i Transparència en Temps de Crisi.

Els passats dies 18 i 19 d’octubre van tenir lloc a la seu d’aquest òrgan consultiu les Jornades sobre Legalitat i Transparència en Temps de Crisi , organitzades per l’Associació d’Advocats de l’Estat, l’Associació Independent d’Advocats/des de la Generalitat i el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Barcelona (CSITAL).

El president de la Comissió Jurídica Assessora, Sr. Tomàs Font, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a les entitats organitzadores i de fer palès el seu agraïment per haver escollit la seu d’aquesta institució per a dur a terme les Jornades.

Les Jornades van ser un éxit de participació amb una gran representació de tots els agents locals i autonòmics.

La Consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal, va participar en la cloenda i va celebrar les jornades com la visualització d’una col·laboració entre els diferents col·lectius d’advocats de les administracions públiques que fa temps que es persegueix i que es fa realitat “en un moment en què la transparència, la bona governança i el bon assessorament són més necessaris que mai”.

A l’acte de cloenda, també va assistir el president de l’Associació Independent d’Advocats de la Generalitat (AIAGEC) i advocat de la Generalitat, Sr. Xavier Uriós; el president de la Comissió Jurídica Assessora, Sr. Tomàs Font; la presidenta del CSITAL Barcelona , Sra. Maria Petra Saiz Antón, i l’advocat de l’Estat a Barcelona, Sr. Vicente Fenellós.

Aquí teniu un enllaç amb el tríptic de les jornades.