A l’edició electrònica de la Revista Catalana de Dret Públic s’ha publicat un interessant article sobre el Cos d’Advocacia de la Generalitat, que han escrit dos companys advocats associats de l’AIAGEC, en Xavier Urios i l’Àngel Egea.

Aquest article constitueix la primera aproximació doctrinal al Cos d’Advocacia de la Generalitat, oferint una visió històrica i també actual d’aquest cos funcionarial, alhora que efectua un seguit de reflexions sobre diversos aspectes d’interès en relació al mateix, com ara les notes característiques comunes als cossos de representació i defensa jurídica de les administracions autonòmiques, la posició de l’advocat públic en relació amb la institució a la que defensa i representa, l’externalització de serveis jurídics o la signatura de convenis d’assistència jurídica d’ens públics vinculats.

Aquí teniu un enllaç a aquest article de la Revista Catalana de Dret Públic. Que el disfruteu!